Takbyte i Sollentuna

Välkommen till Rigma AB

Experter på takbyte

Rigma AB är ett byggföretag som utför olika typer av tjänster inom byggarbeten, fasadrenoveringar och uppfräschning av mur och vägg. Vi är således ett företag med kompetenta murare som tar sig an putsarbeten, men också uppdrag som takbyte och dränering vid markarbeten om det skulle vara av intresse. Rigma är med andra ord ett mångsidigt och flexibelt byggföretag och vi arbetar inom Stockholms län.

Pålitliga resultat

Oavsett om du får din fasad putsad, din mur renoverad eller din mark dränerad, så krävs naturligtvis pålitliga resultat som håller sig i många år framöver. På Rigma AB arbetar vi ständigt efter de branschregler och rekommendationer som gäller och fusk finns inte ens i vårt ordförråd. Om det fordras, så föredrar vi att arbeta längre med ett projekt än att hasta fram och lämna efter oss ett tveksamt jobb som kanske måste göras om inom kort. På Rigma håller vi vad vi lovar, och vi avviker inte en tum från det påståendet.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Rigma AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Takbyte i Sollentuna

Kunniga medarbetare

Fantastiskt resultat

På Rigma AB är vi ett gäng eldsjälar som alltid blir eld och lågor när det ska byggas, putsas och muras. Vid sidan av vårt intresse, finns viljan av att utföra arbeten med stor precision, kvalitetstänk och snabbhet. För att kombinera dessa egenskaper krävs en stor erfarenhet inom området och en drivkraft, och dessa tu kombinerar vi på bästa sätt hos Rigma. Vår eftersträvan att prestera på hög nivå och leverera perfekta resultat, har gjort oss till en flitigt anlitad byggfirma och försett oss med en hög och bra kundnöjdhet i alla avseenden.

Våra tjänster

Dränering - Rigma AB

Dränering

Putsarbete - Rigma AB

Putsarbete

Takbyte - Rigma AB

Takbyte

Murare - Rigma AB

Murare

Drömmer du om att Bygga om? Tveka inte att höra av dig till Rigma Bygg AB i Stockholmsområdet. Vi är vad vi heter och gör allt för att få fler glada kunder!

Kontakta oss

Fasadarbeten

Rigma har vad som krävs

En grå och trist fasad med smuts och avflagnade delar, är verkligen ingen vacker syn. Dessutom kan det leda till ytterligare skador på insidan av fastigheten eller huset. Rigma har vad som krävs för att rusta upp din fasad i nyskick. Vi putsar, målar, tvättar, lappar och lagar så att ditt hus eller din fastighets yttre blir det finaste och tåligaste i kvarteret. Det spelar ingen roll om din fasad är av trä, betong, puts eller tegel – Rigma har förmågan som krävs för att föryngra din fasad.

Takrenoveringar

Taket är husets mössa och håller det inte tätt eller gör sitt jobb på andra sätt, så är det dags att göra en renovering. På Rigma utför vi alla typer av takrenovering, takbyte och kontroller för att se om ditt tak håller måttet. Ofta begär våra kunder ett kombouppdrag där fasad och takbyte får en överblick på samma gång.